Per Sant Jordi… #RosesSenseEspines

Un any més, des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental, us animem a celebrar un Sant Jordi ple d‘iniciatives sostenibles i de #RosesSenseEspines.

Seguint amb els objectius d’aquesta campanya volem reflexionar sobre els impactes ambientals, econòmics i socials que hi ha rere aquesta tradició. I també fomentar un canvi d’hàbits a través de la proposta d’alternatives que redueixin aquest tipus de consum.

El mateix dia de Sant Jordi es farà una activitat a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova per reflexionar sobre aquests impactes. Podeu consultar tota la informació a: http://bit.ly/2otzT5t

També us animem a compartir a les xarxes socials les vostres roses i alternatives sostenibles! Afegiu la vostra imatge a facebook i/o twitter i  el hashtag #RosesSenseEspines i @scea_cat

Properament afegirem al blog un petita crònica i altres documents del viatge que estan fent un grup d’educadores i educadores ambientals a un dels països productors de roses (Equador). Durant el seu viatge estan han pogut conèixer com afecta a nivell local l’impacte del monocultiu de roses.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s