Aquest 2015, seguim amb #RosesSenseEspines

Bl6A7C1IcAEkkUrPer segon any consecutiu, us animem a celebrar un Sant Jordi ple d‘iniciatives sostenibles i de #RosesSenseEspines.

Seguint amb els objectius de l’any passat, la Societat Catalana d’Educació Ambiental torna a llençar aquesta campanya amb l’objectiu de reflexionar sobre els impactes ambientals, econòmics i socials que hi ha rere aquesta tradició. També pretén fomentar un canvi d’hàbits a través de la proposta d’alternatives que redueixin aquest tipus de consum.

L’any passat a través de l’impuls i la voluntat d’alguns socis i sòcies de l’entitat i prenent com a font d’inspiració l’article de l’Esther Vivas, titulat Sant Jordi, roses i espines, la Societat Catalana d’Educació Ambiental va endegar la campanya #RosesSenseEspines.

En què consisteix?

Aquesta campanya que s’inicia el 21 d’abril i acaba el mateix dia de Sant Jordi, té per
objectius:

  • Difondre les espines que s’amaguen rere les roses de Sant Jordi per donar a conèixer i fer reflexionar sobre els impactes ambientals, econòmics i socials que hi ha rere aquesta tradició consumista.
  • Fomentar un canvi d’hàbits mitjançant la proposta d’alternatives que redueixin aquest tipus de consum.

En aquest bloc trobareu informació de la campanya, les alternatives i documents d’interès sobre aquesta temàtica. Si coneixeu o teniu més informació podeu fer les vostres aportacions per enriquir i compartir a través d’aquest bloc.

Accions a través de les Xarxes socials

Difusió de la campanya a través del facebook i del twitter acompanyat del hashtag #RosesSenseEspines

Crida a compartir amb tots els teus amics i amigues perquè ens facin arribar la imatge de la seva rosa sense espines, acompanyada del hashtag #RosesSenseEspines. Les vostres fotografies aniran apareixent a les xarxes socials i al bloc de la campanya.

Durant els dies que va durar la campanya l’any passat vam rebre originals propostes de les vostres #RosesSenseEspines, aquest any volem tornar a comprovar la vostra creativitat.

Aquí teniu alguns exemples que vam rebre l’any passat a través de les xarxes socials:

RECULL_2014Així doncs, et convidem a que t’informis i difonguis la campanya et plantegis alternatives a les roses

Aquest Sant Jordi, #RosesSenseEspines!

Societat Catalana d’Educació Ambiental

Deixa un comentari